За Ellie's

Вдъхновен от контакта с нашите пациенти и съобразен с техните нужди, брандът Ellie’s съчетава дългогодишен фармацевтичен опит с висококачествени суровини и максимално изчистени производствени технологии без ГМО, изкуствени оцветители и консерванти.

Ellie’s предлага широка гама от хранителни добавки, включващи както стандартни формули за профилактика на здравето, така и иновативни комбинации, разработени в съответствие със забързания и често нездравословен съвременен начин на живот.

Ellie’s не е още един бранд на щанда с хранителните добавки, а продукт на амбицията ни да вдъхновяваме за здраве и здравословно мислене. Затова не се колебайте да вземете най-подходящия за вас Ellie’s.

С всяка закупена опаковка Ellie’s вие дарявате 0,50 лв за благотворителност.

Grey Line

Ellie’s търси вдъхновение и те призовава:Търсѝ вдъхновение!

Ellie’s Health Inspiration не е още едно име на бранд за хранителни добавки, а източник на вдъхновение, както за вас – нашите потребители, така и за нас – създателите на идеята за Ellie’s.

Какво имаме предвид?

Неимоверно вярваме, че човек е цялостна сложна вселена от мисли, преживявания и емоции, която функционира пълноценно само при неприкосновеност както на физическото тяло, така и на душата.

За да не спира да задоволява най-съкровените си копнежи през целия си житейски път, човек се нуждае от физическо здраве, нестихващ прилив на енергия, силна воля и ВДЪХНОВЕНИЕ. Вдъхновеният човек притежава издръжливост на ума и на тялото, необходими за преодоляване препятствията на живота с усмивка. Състоянията на физическо и психологическо здраве са неразривно свързани.

Здравият дух наистина живее само в здраво тяло и само здрав дух може да поддържа здраво тяло.

Вярваме, че с помощта на високо качествените съставки в нашите хранителни добавки вие можете да подпомогнете физическото си здраве и да си осигурите необходимата основа за  реализиране на всичките си амбиции и желания. Или с други думи – да се чувствате вдъхновени за големите постижения в живота.

Pic About Us 04

А как вие вдъхновявате нас? 

Както знаете, Ellie’s се разработва от фармацевти, които в ежедневието си работят с пациенти и се сблъскват редовно с проблемите на модерния човек. Именно този контакт ни дава представа „от първа ръка“ за това от какво точно се нуждаят пациентите ни и създаваме комбинирани формули, целящи да покриват тези нужди.

Нашите идеи са вдъхновени изцяло от вас и Ellie’s е нашето реализирано вдъхновение!

Затова казваме: не спирай да търсиш вдъхновение и продължавай да помагаш на Ellie’s да търси своето вдъхновение!

Нуждаете се от продукт, който не откривате в каталога на Ellie’s? Пишете ни чрез формата за контакт и ни кажете какво още бихте искали да видите в серията Ellie’s!

Имате лична история за вдъхновението, която искате да споделите с нас? Разкажете ни я чрез формата за контакт, а ние ще публикуваме най-интересните истории в социалните мрежи, за да послужат като вдъхновение и на други хора!

Имате някакъв друг въпрос към фармацевтите на Ellie’s? Пишете ни и ние ще ви отговорим в най-кратък срок!

Button Contact Us 3