Полезно

Да се сбогуваме с цистита! На помощ идва Уринари Кеър!

2Q==

Ох, цистит… Отново! Неприятното парене, честите позиви за уриниране, ужасният дискомфорт… все проблеми, познати на мнозина, особено на женската част от населението.

Симптомите обикновено се влияят от определени храни и напитки, влошават се през „онези дни от месеца“ при дамите, често се връщат без обективна причина и могат значително да влошат качеството ни на живот, работоспособността ни, емоционалното и физическото ни здраве.

А ако ви кажем, че можем да предложим решение на тези мъки?

Уринари Кеър на Ellie`s с екстракт Urophenol® помага за окончателното справяне с цистита.

Какво представлява екстрактът Urophenol®?

Urophenol® е съставка, получена от органичните молекули, съдържащи се в червената боровинка чрез екстракция с вода и етанол. Тези молекули се концентрират, за да се получат силно пречистени екстракти от проантоцианидини (PACs). По този начин се запазва натуралността им, без да се изменя действието им.

Какво прави проантоцианидините (PACs) в червената боровинка толкова атрактивни?

PACs са биоактивни срещу инфекциите на уринарния тракт. Изследванията показват, че те имат специфична двойна интерфлаванна връзка в молекулите си, предоставяща антиадхезионна активност срещу уропатогенни щамове E. coli или казано по-просто: PACs възпрепятстват свързването на бактериите, причиняващи цистита към лигавицата на пикочните пътища.

Urophenol® е екстракт от червена боровинка с високо съдържание на проантоцианидини. В червената боровинка се съдържат два вида проантоцианидини (PACs) – Тип А и Тип Б.

Червената боровинка е единственият плод с високо съдържание на проантоцианидини (PACs) от Тип А, Urophenol® предлага проантоцианидини (PACs) от Тип А от силно пречистен източник.

PACs подпомагат профилактиката и лечението на уринарните инфекции:

– чрез взаимодействие с рецепторни клетки на повърхността на лигавицата на пикочния мехур като по този начин ограничават свързване на израстъци на бактерии към тези клетки

– възпрепятстват образуването на биофилм /струпани бактерии, капсулирани с полизахаридни субстанции на повърхността на епитела/, който действа като защита срещу антибиотична терапия.

Уринари Кеър с Urophenol® екстракт от червена боровинка е хранителна добавка, която идва в помощ в борбата с цистита.

Прочетете повече за Уринари Кеър тук!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 − 6 =